29.7.13

Genap 7 minggu..

Lama rasanya erin xmengupdate blog ni..bkn apa..banyak berdiam diri..xde kekauatan utk bercerita..kadang2 kalau org tanya byk pn..ati dh mula tersentuh.Alhamdulillah dpt kwn2 yg sgt memahami...yg xbrp byk tanya..alhamdulillah.life getting better..bkn senang utk move on tp erin and hud cuba yg terbaek.kami redha..kami hidup dlm kenangan dia.budak comel tu.Sumpah..tersangat rindu.hari2 teringat die..tp apakan daya..dia xde lg kt dunia ni..xpe..erin tahu..dia tenang disana..dan Allah lebih menyayangi dia daripada erin dan keluarga sayang kat dia.Erin tahu..pasti ade hikmah disebalik semua ini berlaku..

Ini semua tentang die..Dia budak baik.Tak pernah menyusahkan kami..xkuat merengek..sgt2 baik..dia syg semua org..dan semua org syg dia.Tersangat sayang.Dia tersangat istimewa.Tersangat2 istimewa.Comel sangat..Wlwpn dia sakit..ye..kami tahu dia sgt sakit..beberapa hari sebelum dia pegi..kami nmpk die sangat penat dan letih..semakin mlss...tetapi semakin manja..Xboley ditingalkn..tingal sekejap je nangis..ouh..dia sgt3 comell..sangat2 rinduuu..

Alhamdulillah.kami bakal pindah kerumah kami sendiri.Jadi sekarang Erin dan hud sangat bz dgn preparation rumah...Rumah kami dh lama siap.Tp condition Zuyyin,kami tangguhkan dulu.Kami nk tunggu dia besar sikit..dia sehat sikit dan plng penting biarla kami pindah lps operation kedua die berjaya..sbb kami tahu..die perlukan kami disisi dia..dia hidup dgn harapan kami..dia cuba bertahan demi kami...dia sgt struggle utk survive.Tp apakan daya..ajal dia dh sampai kan..Sayangya..terkilannya..Erin bayangkan,kami sekeluarga pindah rumah baru..main2 dlm rumah baru..dan beraya dlm rumah baru bersama2..Zuyyin..mama rindu sgtttt dengan awak tao  :(

Hasya Amalia Zuyyin..Semoga awak tenang disana dan semoga awk ditempatkan dikalangan org2 yg beriman..Aminn ..


2 comments:

Rina Lia (◕‿◕)✿ said...

Rina doakan erien & hud diberi kebahagiaan dunia akhirat sbab berjaya mgharungj dugaan yg ckup besar ni...xpe nanti insyaallah ade adik2 zuyyin memeriahkan rumah baru aminn... erien..selalu igt mcm mana lah erien tu..tp xberani nk tny takut time tu erien tengah x igt, bila rina tny jadi ingat..lagipon lg org tny lg sedihkan..sbb rina pon cmtu..tp siyesly slalu teringat erien & zuyyin..ape2 kalau perlukan someone, im here k..rasa rindu zuyyin, marila jumpe dareesa..kulit anak kita kan sama..:) mana tahu boleh terubat sikit..take care korang..

Heriena Azman said...

Thank you rina :)terime kasih bg erin men ngan dareesa mse open house rina :)