9.10.13

4 bulan sudah :(

Macam tak percaya je dh 4 bulan berlalu.4 bulan tanpa anak disisi..sapa kata xsedih..sapa kata xperit..sapa kata aku cukup kuat..tiap hari aku pasti teringat kn sikecil.Bukak FB mcm bukak photo album..hati sedih..jeles..itu pasti..tp siapala aku..ini semua qada dan qadar.tak pernah salahkan mereke .Kalau aku,pasti sama..biasala..manusia..pasti sedih..pasti terusik..maafkan aku semua.tiada niat dihati.

Apa Khabar anakku Zuyyin,

Sihat kah awak disana.Masih ingatkah awak pada mama ni.Selalu terpikir..Macam mana rupa dan perangai awak sekarang.Terbayang2 bila tengak bayi sebaya awak.Apa yg awk dah boley buat..dh tumbuh gigi ke.Dah pandai gigit ke..Atau dh pandai pilih org?Argh.indahnya saat2 itu semua..Mama rindu bau baby..lagi2 bau awak yg masam manis tu.

Zuyyin,

Tiap hari mama lihat langit.Mama rasa macam zuyyin tengok mama.Ada hari2 mama tgk langit dan menangis.Lemahnye mama zuyyin.Xseperti yang semua sangka.Papa pun sedih,tp mama takjub.Lelaki.Kuat.Pandai sorok kesedihannya.Mama cuba,tp kadang2 tewas bile berseorangan.Mungkin papa pun begitu?huu..

Zuyyin,

Mama bersyukur sgt sebab dpt peluang mengandungkan awak,lahirkan awak,menyusukan awak dan menjaga awk.Cuma mama terkilan,masa yg kita abiskan bersama sgtla sedikit.Tp we have quality time together kn syg??Terima kasih syg..sebab pergi diatas pangkuan mama.Pandang mama sebelum pergi.Mama hidup dalam kenangan zuyyin.Teringat2 sampai sekarang.You are my syg.My Sunshine.My precious.I love U.even dapat baby 2,3,4 pun..U totally different.Kasih syg mama pada zuyyin ttp sama dan mama xkn lupakan zuyyin.Insyaallah.


Alfatihah utk arwah Hasya Amalia Zuyyin Binti Mohd Hudzaifah.Amin.




17 comments:

mommy.aisy.hana said...

Allah.
Allahuakbar.
Tabahlah dear. Kuat.
insyaallah zuyyin tunggu disana.

~ NANA ~ said...

Erin syg..kuat tau! Zuyyin tunggu erin kt sana tu :')

D Yatie said...

Tabahkan hati dear.
Allah hadirkan dia dlm diri awk utk tunggu awk disana.
Bertuahnya awk.

Cik Puan Rara said...

Al-Fatihah.sabar ye =(

erin said...

aaa dah nangis ni T_T, kuat ye erin (nama kita samalah pulak) zuyyin tunggu awk kt syurga

Hana Soffelia said...

Awak, tabah ye. Zuyyin sedang bergembira di sana.

SweetLikeWhat said...

tabah ye kawan..ya allah sedihnya....anak syurga menanti kamu kat sana..hugggg

Cik Emie said...

Allahuakbar..
Emi doakan erin akan bahagia dgn bakal anak2 nati.
Zuyyin sdg bahagia dgn Kekasih Abadi :')

~Lieza~ said...

Nangis.. Insyaallah Erin akan jmp Zuyyin di syurga kelak.. Sabar dan brtahan la demi Zuyyin... Hugs..

Chekgu Azrine said...

Al fatihah utk adik zuyyin..
Ank shurga...

veelara shamsyul said...

alfatihah utk zuyyin
Ya Allahsebaknya i

amal said...

Al Fatihah utk arwah Zuyyin. Takziah dear. Semoga sentiasa tabah dan kuat..

♥ ROS ♥ said...

Alfatihah.. Jgn isau yer kak, kak kna bangga ade anak syurga.. Mungkin allah taknak dia terseksa di dunia.. Ade hikmah kan... :)

Umi Qi said...

SubhanaAllah...sebak baca entry pemergian Zuyyin sudah 4 bulan...air mata ibu...kasih syg ibu sampai ke syurga..doakan selalu...hadiahkan selalu doa agar anak syurga senantiasa cari ibu dan ayahnya...insyaAllah

Haslinda Sadiken said...

sabar wahai sahabat..moga tabah yer :)

Fifi Nadhrah said...

erin.. sedihnye aku bace.. da la lame tak jumpe kau.. kenduri kau pon aku tak pergi.. aku minta maaf kalau post2 aku kat fb buat kau terase.. erin.. kalau kau dekat.. nak je aku peluk kau.. aku doakan kau tabah harungi dugaan ni.. inshaAllah die di sana tunggu kau.. berusehe mengejar syurge Allah supaye kau dengan zuyyin dapat same2 diakhirat nanti.. (((big hug)))

mrs kayrul said...

sabar ye..kuatkan semangat...zuyyin mesti taknak tengok mamanya bersedih selalu....tabahkan hati ye