23.9.09

argument~

aritu...chat ngan sorang kwn ni...which we argue about relationship..

dan sy sgt tertarik ngan kenyataan die...

how can u fall in love with someone if u looking for something else?

die rse...

the most important part is understanding each other
understand wht ur partner needs
if u understand someone
its more easier..

and both must willing to share...

so..trust and love will follow..

and..im 100% agree with my fren...

dan die jgk ckp..

if im looking for someone, i will find someone yg bleh sayang i lebih dari dia sayang diri dia sendiri...

and the conclusion..sy sgt3 stuju..sob3 =(

2 comments:

S.G.S said...
This comment has been removed by the author.
S.G.S said...

which is clearly your friend own a good brain. lol.

her last sentences is accurately correct.

and love is all about accepting the-other half flaws. terima semua keburukan dengan hati terbuka. kalau tak leh terima, mcm mana nak sama2 through thick and thin, through the worst thing.

itu yg ssh nak caritu. org sekarang baik lelaki ke perempuan ke, semua buat gf/bf mcm trofi.

tapi after all, pikir dalam kepala, kapel ni sampai nak ke mana, kalau tak fikir nak kahwin, baik tak yah buang masa. org biar cinta tu sampai dirikan masjid. lagi satu, kalau mak ayah tak suka, tak kisah la mak ayah kita ke, mak ayah dia ke, kalau dh ada salah satu pihak tak restu, tak payah la buang masa.

tak der restu mak ayah, tak berkat hubungan.