25.5.09

=( bersdih xmembawa apa2 makna..

bila aku sdih..pasti laju je blog aku diupdate...aku slalu berpikir..ape gunenye blog nie?ape motif aku mule menaip?ape motif aku meluahkn perasaan disini?huu..kdg2..blog umpama kertas putih yg hanye ade bile diperlukan..bile xnk..akan dikoyok2 kn dan dicampak ke tepi..huuuu...aku mule berpikir..adekah aku ptt meleyapkn dan melupakn je aktiviti aku nie?atau truskn sperti biasa..sbg peneman setia aku dikala aku happy dan sdih?waaaaa..aku sdih..dan sdih..sob..

terasa mcm nk menjerittttttt...aku perlukan itu....sgt memerlukn nye..tp..aku perlu sedar..bersedih xmmbawa apa2 makna..bersedih hanya akan membuatkn aku bermurung..bersedih hanya membuatkan kehidupan kite xberwarna..

2 comments:

Azrie Adzman said...

erien,
just a piece of tot for u.
ble kita sedey,kita mesti nak meluahkan prsn tue.kalau nak meluahkan plk it cud be any medium.jadinya kalau erien nak meluahkan prsn kat blog ble erien sedey je it's fine.kalau itu membantu,kenapa tidak?tp it does helps better if u cud luahkan kat ur gfs.much better believe me.;)

budaktembam said...

azrieeeee...
thanx for ur advice...=)
ya..i believe dat..ill try to share it with people i believe..tq..