26.11.08

Orintasi November

hahah..ok..aku tau aku br post topic xsmpai pn seminit yg lps..hahah..tgk~~dh skali menaip xmo stop..tp..dh skali xmenaip berjanggut nk menaip blk..hahaha..

woooooooooo..bkn ape..tkt lpe..hahah..ni aku nk cte skit...tp..skitjela ok..xmo byk2...hahah..smue psl karenah2 fasi2 sensasi uniten intake november...kami sgt ske menyakat..membuli...hahah..kami juga menanamkn sifat ketidakpuasan ati dgn menbuli diri masing2..hahahha..ntah btol ntah tidak ayat aku nie..ok2..xpe..xpenting pn...hmm.....ni ade bebrape situasi..ayat..dan juga benda yg buat aku gelak..dan asek nak sakat je rakan2 ku nie..=p

hmm...

situasi 1..
seorang rakan fasi tersalah msk toilet lelaki instead of tandas perempuan..n iainya telah disedari oleh pelajar lelaki yang ketika itu berada diluar toilet...

situasi 2...
rakan ku diberi gelaran as naughty faces oleh fasi yg menjaga international student WHICH IS die juga adalah seorang international student yg berasal dr pakistan..hahahha...

knape aku bold kn WHICH IS tu??hmm..hahahah..=p

situasi 3..
rakan aku yg seorang nie..mmg sgt ske gunaekan perkataan WHICH IS..hahah..mcm dh sebati dgn dirinye..kdg2 die xsdar die dh gne perkataan tu byk kali kot..cool~~

situasi 4...
pada suatu malam ketika sedang ade mesyuarat bersama biro2 program..adalah 2 org lelaki international nie..jalan2 depan kami..n ape yg mmbuatkn aku gelak ialah..kepala mereka botak..n same ngan rakan fasi aku ini..heheh..aku siap suh die follow lg mereka2 tu..adeyh..mlngnye..pdn muke aku..kne cubit..sakit wo~~=( bkn kutuk atau ape..tp saja sakat..hehehe..ktorang tergelak2 jer..ampun yeeeeeeeeeeeeee....

hmm.....hmm..ape lg eyh..stakat nie..tu je kot..

kepada semua2 rakan2 fasi ku..kalau terbaca ke apeke...jgnla marah ye..ampun sgt2..jgn marah2..jgn emo2...ni hanyalah ske2 je..bkn tujuan utk kutuk atau ape..tp...sbg kenangan dimasa hadapan..=) chill ok!!!

1 comments:

aDUKa said...

tingat blk time jd fasi dlu2...byk kenangan x leh nk lupe...