22.10.08

KAMI

ok..fine..aku tau..korang tgk je title aku nie..korang kate eeleyy..br nk tgk ke babe..dh lme kot kua..ahhaha..ok2..xpe..wlwpn cte ni dh berkurun kua.tp...aku nk tgk gak..sbb..hehehe..=p..sbb aku tgk dgn sum1 yg aku rse special..special ke diea??hmm..maybeeeeee.....cop!!jgn pk len ok...hehheh..then arini mcm ari2 yg lps..kalau kua ngan die je..ill be happy..ye r..bkn dpt slalu jmpe kn2..rse happy mcm jmpe kwn lame yg xjmpe dlm 3-4 thn...kalau slalu jmpe mungkin biase2 je kot..hmmm...cte tu biase2 je bg aku..cme lawak kot..sbb cte ni byk unsur2 lawak yg spontan yg ley aku phm..tp....waa..ada tapi tu..aku xbpe phm sgt..sebab yg series aritu aku tgk pn episod nk las2 ...tu pn tgk xtgk..heheh..n i am so in ABU..hehehhe.eyh..bkn jejaka yg bwk kete kelisa plat ABU k!!!!!=p


p/s-pape pn..arini seronok n waaa..aku hampir terkantoi yg aku ade blogspot...hahha..npe aku nk sorok eyh?ntah..should i tell??no..bia tau sendiri la..heheheh..


2 comments:

SiRabunWarna said...

erinn..... abg suda tag kamu... siler buat yerk kehkehkeh

miserynamedavenue said...

ok ABU. mmg terase la camni. hahaha