13.9.08

huh!

ok..aku dh lme xrse bengang n menyampah..adeyh..ade sorang minah nie..budget la die cun kn..pndang aku..siap jeling2..wei pompuan..kau ingat kau cun sgt???jeling2 bagai..aku xheranla..wtfun!!!g mamposla pompuan wei..tension aku...pastu ingt tym tu jela kn aku nyampah ngan kau pompuan..tb2 nmpk kau jln kaki siap tgh on call..aku terpndang la kau kn..bkn nk sgt pndng kau pn..xhingin!!!kau dgn mke kau tu..siap pndang aku mcm aku wat slh plak..padahal...pompuan!aku xknal kau pn ok..xpnh ckp n ape2 pn..sialan!!pndang aku cmtu..budget bgus aje..adui..kan dah bertambah dosa aku nyampah2 kau nie..dh r bulan pose nie..abes??dh kau yg start dlu..bkn aku....

p/s-sorila pompuan..kalau pn aku bengang2 bagai..aku xde niat pn..aku cme xley trime care kau pndang tu je...so.harap..pasni..kalau nk pndng slack pn...kau pndnag mke kau sndiri yg budget tu ok!

6 comments:

Niss said...

undi calon MPP anda, undi calon no 16 dan 11,

untuk profile calon click:

http://niss-kamarzaman.blogspot.com

Straight2dapoint said...

Wow si budak tembam emo,
tabaek, buat pening kepale je...
darah tinggi sakit jantung
cool down....
meh saye tiup kasi cool sikit
puhhh puhhhh~

chill ^^

lets make u smile.

seorang penerbit filem mahu menerbitkan sebuah filem yang paling canggih dalam dunia, dan dalam filem itu ada adegan pertempuran yang paling hebat pernah diadakan

PENERBIT:
saya akan menggunakan 2 pasukan tentera dan setiap satu mempunyai 25 ribu tentera

PENGARAH:
kalau dua pasukan menjadi 50 ribu, bagaimana kita hendak membayar mereka?

PENERBIT:
jangan risau, saya ada jalan penyelesaian, kita guna PELURU HIDUP

PENGARAH:
bijak bijak....

=P

Straight2dapoint said...

Owh lupe...

i ade tag u....
/me kind of over exited sebab ni first time i tag orang ^^

buDak teMbaM said...

heheh..thanx straight2dapoint..si bdk tembam bkn emo..cme melahirkan ketidakpuasan ati jerk..hehhe..but dh ok dh..btol ckp straight2dapoint..watpe pening2 pale pk mslh org..chill2 jer..kn2..ouh..btw..thanx 4 da try..to make me smile..=)..wlwpn..xbpe phm sgt..hehe..thanx ogeyh!rilli appreciate it..

Shahmi said...

erien..erien
saje je

onnychubby said...

saba erin saba....akak wat link to ur blog k...hehe